Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.04.2024 17:30 | Správy | Zahraničné správy

Detektív prezradil najčastejšie výhovorky neverníkov: ODPADNETE! Také niečo len tak nevymyslíte

Súkromný detektív pôsobí v tomto zaujímavom odvetví už 15 rokov. Za ten čas už videl naozaj čokoľvek, ale kreativita neverníkov ho dokáže stále prekvapiť.

Detektív Leon Hart je výkonným riaditeľom spoločnosti Inrime Investigations Ltd, v ktorej pracuje viac ako 250 agentov z celého sveta. Keďže pracujú v utajení, k pravde sa dokážu prepracovať skôr, ako dotyčný skúsi vymyslieť nejakú lož. Či už vo vzťahu alebo v manželstve, niekomu jednoducho monogamia nevonia, napriek tomu v nej chce zotrvať. Ako píše portál Mirror, ľudia ktorí udržujú tajný milostný pomer nemajú v klamstve žiaden zábrany.

Leon počas svojej praxe odhalil viac ako 5 000 neverníkov, ktorí podvádzali svoje polovičky. Pri svojej práci on aj jeho kolegovia používajú GPS, odpočúvacie zariadenia či iné sledovacie technológie. Neutečie im teda žiaden dôležitý detail. Príhody skúseného detektíva pritom stoja za to, a to najmä výhovorky, ktoré sa zvyknú opakovať. Spoločnosť Illicitencounters.com zistila, že 38 % prípadov sa odvolá na smrť člena rodiny, 42 % siahne po maskách a 8 % sa prezlečie za opačné pohlavie. Medzi tie najobľúbenejšie však patria golfové turnaje, služobné cesty, pracovné nadčasy či rodinné záležitosti.

Za zmienku stojí trojica bizarných prípadov. Raz bol privolaný k prípadu, kedy 50-ročná žena podozrievala manžela z toho, že má milenku. Mali pritom spolu tri deti a sedem vnúčat. Napokon sa zistilo, že chlapík v tej istej obci žije s inou ženou, s ktorou má ďalšie dve deti a tri vnúčatá. Dvojitý život pritom viedol s oboma partnerkami približne rovnako dlho. V ďalšom prípade opäť podvádzal muž. Išlo o podnikateľa, ktorý vlastnil malé lietadlo a mal tiež pilotný preukaz. Manželke bolo zvláštne, prečo vždy na niekoľko dní odletí preč, on tvrdil, že ide do obchodu. Detektív napokon zistil, že už niekoľko rokov má po okolitých ostrovoch hneď niekoľko mileniek.

A do tretice spomína na muža, ktorý manželke tvrdil, že chodí hrávať golf. Síce na golfové ihrisko prišiel, no po tom vložil svoj telefón do igelitového vrecka a do kríkov. Na jednom z hotelom sa mohol nerušene stretávať s milenkami, pričom lokalizačné služby ukazovali, že je ponorený do golfu.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Po prvej výhre panuje skvelá nálada: Aktéri si nemohli vynachváliť fantastickú atmosféru!
Ilustračné foto
V noci to príde! Meteorológovia vydali výstrahy pre väčšinu Slovenska
Ilustračné foto
V obci Kolonica horí hala na spracovanie dreva! Zasahujú hasiči
David Beckham
Foto
Beckham šokoval fanúšikov: Za všetkým je jedna fotka! Pozrite sa na to
Foto
Prvé víťazstvo Slovákov na šampionáte, suverénne zdolali Kazachstan
Slafkovského gesto hitom internetu: Čo plačeš? Pozri na skóre!
Alagič tvrdí, že sa jej z firmy okamžite ozvali.
Foto
Odhalená Jasmina: Sexy FOTO vám vyrazí dych! Takto ste Alagič ešte nevideli
Peter Pellegrini
Prieskum ukázal kto je najdôveryhodnejším politikom: Je ním náš nový prezident?
Šatan mal zaujímavú spoločnosť: Aha, ako fandil Danko so svojou misskou!
Známe tváre nám ukázali svoje milované mamy a prezradili, čo si na nich najviac vážia.
Foto
Známe tváre odhalili vzácne spomienky: Prečo zbožňujeme naše milované mamičky!
(Ilustračné foto)
Váš Tip
Študenti z Oravy natočili reportážne video o zemiakoch: Sily si zmerajú s víťaznými príspevkami zo 43 krajín!
Slovensko - Kazachstan ONLINE: Sledujte zápas MS v hokeji