Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.11.2017 12:59 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Manželstvo Petra a Nely Kočišovcov v hlbokej kríze: Z tohto sú v šoku aj ich kamaráti!

Krach manželstva, ktorý vyvoláva otázniky!

Herec Peter Kočiš (52) s manželkou Nelou (45) navonok roky pôsobili ako pár, ktorý nič nerozdelí. Šokujúce správy o ich rozvode preto prišli ako blesk z jasného neba a stále im nedokážu uveriť ani blízki priatelia dvojice. Kočišovci totiž donedávna chodili na spoločenské akcie bok po boku a spievali ódy jeden na druhého. Odrazu je všetko zahalené rúškom tajomstva! Prevalenie problémov totiž obidvom zavrelo ústa a vyvolalo špekulácie, čo je za osudným zvratom v ich vzťahu!

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Kočiš tvoril dvadsaťštyri rokov harmonický pár s krásnou Nelou. S manželkou sa často pýšil v spoločnosti. Všetko nasvedčovalo tomu, že rodičia tínedžeriek Terezy a Sáry si dokonale rozumejú i v súkromí. Medializované informácie, že prominentná dvojica mala pred pár dňami podať žiadosť o rozvod, tak šokovala takmer všetkých. Tí sa okamžite začali pýtať, čo navonok súdržný pár, ktorý ešte donedávna bol prototypom stability a lásky, rozdelilo. Kočiš však s manželkou v tejto chúlostivej záležitosti držia bobríka mlčanlivosti, hoci v minulosti nešetrili slovami.

Pravdou je, že vtedy nemuseli vysvetľovať nepríjemné informácie. „Nelu som stretol a Pán Boh zaplať za to stretnutie. Hovorím, zatiaľ sa nemôžem sťažovať. Už sme spolu, ani to nemôžem povedať koľko,“ ospevoval Peter manželku pred dvomi rokmi pre Nový Čas Nedeľa. Kočiš odhalil, ako to zrejme ešte donedávna u nich fungovalo. „My máme otvorený demokratický vzťah v domácnosti, u nás sa môže povedať čokoľvek, kdekoľvek,“ pochválil sa v minulosti herec.

Otvoriť galériu

Kamaráti v šoku

 

Pre čudné mlčanie manželov, ktorí ešte donedávna nešetrili úsmevmi, sa začínajú kopiť špekulácie ohľadom ich rozchodu. Dramatickej situácii nerozumejú ani blízki priatelia dvojice. „Peter je absolútne v pohode, vysmiaty. Vôbec nič o rozvode nehovoril, tvári sa, že je všetko v poriadku, takže absolútne neviem, o čo tu ide,“ povedala Novému Času kamarátka partnerov. Hlavou krúti aj dobrá známa Kočišovej. „Bola som s Nelou nedávno a vôbec nehovorila o nejakých problémoch. Asi si to chcú vyriešiť v tichosti a nie je im príjemné o tom hovoriť,“ poznamenala. Čo sa skutočne odohrávalo za dverami ich domácnosti, vedia len samotní Kočišovci. Ani jeden z dvojice však na otázky Nového Času už niekoľko dní nereaguje.

Ľudia sa za svoje problémy hanbia

Danica Caisová, psychiatrička a sexuologička

- Nie každý potrebuje ventilovať svoje problémy. Existujú ľudia, ktorí nechcú o tom hovoriť, snažia sa to prežiť sami, bez toho, aby sa niekomu zdôverovali. Je pravda, že takých ľudí nie je veľa. Podstatne viac je ľudí, ktorým sa uľaví, keď sa vyrozprávajú. Aj dnes, keď rozvody zďaleka nie sú také, aké boli pred 50 rokmi, napriek tomu sa dnes ľudia hanbia, že zlyhali. Hlavne keď tie vzťahy trvajú dlho, a keď nejakú históriu vzťah alebo manželstvo má. Tak rozchod či rozvod považujú ľudia za svoje veľké zlyhanie. A nechcú, aby o tom všetci vedeli.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rg, row, AKO

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Šokujúci krok Japonska kvôli nevychovaným turistom: Zakážu najväčšie lákadlo dovolenkárov!
Thoughtful female high school student sitting at the desk in the classroom and looking away with hand on chin.
Po prvé alebo za prvé? Odpoveď nájdete TU! Pravopis si nemýľte s češtinou
Vďaka role Julesa v Pulp Fiction bol nominovaný na Oscara.
FotoVáš Tip
Do bratislavskej reštaurácie zavítal svetoznámy herec Samuel L. Jackson: Čo si objednal?
Slafkovský nastúpil opäť v prvom útoku Montrealu.
Ako obstál Slafkovský v hodnotení draftových jednotiek? To snáď nemyslia vážne!
Withdraw cash from an ATM.
Neďaleko Bratislavy vykradli bankomat! Na mieste zasahuje polícia
S Aňou sa dojatý Mário stretol v Piešťanoch.
Mário s leukémiou prišiel o zuby: Onkopacientka Aňa chce mladíkovi vrátiť úsmev!
Na snímke severokórejský vodca Kim Čong-un
Kim Čong-un testoval smrtiacu mašinériu! Pohrozil vojnou: Slová, z ktorých ide strach
Telo muža bolo nájdené 14. apríla.
Brutálna vražda Roberta († 47): Andrea ho mala bodnúť priamo do srdca! Prekvapivé tvrdenia obvinenej
Andorra
Extrémny bič na cudzincov: Za neovládanie jazyka dostanú pokutu!
Eva si mala sama zobrať život.
Foto
Krásnu Evu († 22) našli doma obesenú: Smutný nález pri tele! Čo sa dialo pred jej smrťou?
vojak
„Zmrazí“ sa vojna na Ukrajine? Exminister varuje, môže to mať katastrofálne následky!
Belindin partner už má pre Bellu aj dres s číslom 24, teda rok, keď sa narodila.
Benčičovej slovenský snúbenec: Ako to vyzerá so svadbou?