Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.02.2024 20:47 | Správy | Zaujímavosti
FotoVideo

Po zásnubách jej prišla správa od budúceho svokra: Keď to uvidela, neubránila sa slzám

Keď Mia Amabile povedala "áno" svojmu snúbencovi, povedala tým zároveň áno aj jeho milujúcej rodine. Po "dokonale nedokonalej žiadosti o ruku" dostala od otca svojho snúbenca, dojímavú textovú správu. Čo sa tam písalo?

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Text sa odvtedy stal virálnym na TikToku po tom, ako ho Mia zdieľala. "Teraz, keď je to oficiálne, som ti chcel osobne povedať, ako sme všetci šťastní, že si sa stala oficiálnou členkou našej rodiny a my tvojou!" znel text, ktorý si doteraz pozrelo viac ako 3,7 milióna ľudí. "Milovali sme ťa od chvíle, keď sme ťa spoznali, a vždy sme videli, že ty a Alex ste si absolútne súdení. Najdôležitejšie je, že sa očividne bezvýhradne milujete a staráte sa jeden o druhého, a to je to najdôležitejšie, na čom záleží!" pokračoval. "Tak veľmi sa tešíme na všetky tie úžasné chvíle, ktoré budeme môcť stráviť spolu," dodal jej svokor. Informoval o tom portál People.

Komentátori sa nad týmto emotívnym posolstvom rýchlo rozplývali, pričom jeden z nich povedal, že Doug by mal "viesť seminár o tom, ako byť svokrom", ale pre Amabile bolo toto gesto samozrejmosťou. "Vždy hovorí tie najkrajšie veci o svojej rodine a priateľoch a bude prvým človekom, ktorý vám povie, ako veľmi vás miluje a váži si vás," hovorí o svojom budúcom svokrovi Mia. "Táto esemeska ma neprekvapila, pretože som na jeho spôsoby zvyknutá, ale bez ohľadu na to som aj tak vyplakala veľa sĺz od šťastia," dodala.

"Mala som úplné šťastie na svojich budúcich svokrovcov," vysvetľuje Mia. "Je to taká krásna rodina, ktorá ma prijala s otvorenou náručou. So švagrinou Sabrinou som si veľmi blízka a som šťastná, že ju môžem mať za sestru a priateľku. Moja svokra Nina a svokor Doug sa ku mne správajú, akoby som bola jedno z ich biologických detí, sú ku mne nadovšetko dobrí a som im za to veľmi vďačná," objasnila. "Nina a Doug sú absolútne najlepšími vzormi a dúfam, že Alex a ja budeme mať také partnerstvo ako oni," dodáva. Mia hovorí, že ešte predtým, ako sa zasnúbili, vedeli, že Doug bude hrať veľkú úlohu pri ich svadbe a rozhodli sa ho požiadať, aby viedol obrad. Hoci rozhodnutie padlo už dávno predtým, oznámili mu to na Vianoce ráno, keď "v miestnosti nezostalo ani jedno oko suché".

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Obrovské sklamanie a zmar: Slováci nestačili na Lotyšov, čaká ich ešte boj o štvrťfinále
(ilustračné foto).
Islamský štát sa prihlásil k útoku v Afganistane: Zahynulo niekoľko ľudí
Lotyšský brankár Kristers Gudlevskis (vpravo) zachraňuje pred slovenským hráčom Milošom Kelemenom.
Foto
Slovensko - Lotyšsko ONLINE: Spečatia Slováci postup do štvrťfinále?
Ebráhím Raísí.
Aktualizované
S iránskym prezidentom za zrútil vrtuľník: Nové informácie v pátraní!
Ilustračné foto.
Nehodu vrtuľníka v Iráne sleduje celý svet: Zrútil sa neďaleko štátnej hranice s Azerbajdžanom
Harlow Gardner
Foto
Princezná má vzácne genetické ochorenie: Je jediná na svete! Detaily vám vtisnú slzy do očí
Generálna prokuratúra
Muž sa mal vyhrážať ministrovi a dvom poslancom: Súd ho vzal do väzby
Jozef Majský
Aktualizované
Zomrel Jozef Majský († 78): Podnikateľ len nedávno slávil narodeniny
Otília zomrela rukou beštiálneho vraha.
V breznianskom múzeu ožije mrazivá história: Brutálnu vraždu Otílie († 22) riešili 90 rokov!
Foto
FOTO len pre silné žalúdky: Tínedžera stála drobná chyba takmer život! TÚTO vec má každý z nás doma
Young couple man and woman at home kitchen. An alcoholic man drinks vodka, a woman covers her face with her hands and cries. Family quarrel, addiction problem
Neviete skoncovať s alkoholom? Myslite na svoje zdravie! Skúste doma tento TRIK
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Polícia eviduje desiatky prípadov schvaľovania trestného činu: Takto sa vyjadril minister vnútra