Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.04.2024 00:00 | PR články
PR článok

Teraz je váš ČAS nájsť si super prácu!

Viete, koľko sa zarába na pozícii pokladník/predavač v Kauflande? Od marca 2024 nie menej ako 1 050 eur, čo je o 40 percent viac než výška minimálnej mzdy. A to vôbec nie je málo.

Už šiestykrát za sebou získal ocenenie Top Employer Slovensko 2024. Zamestnancom pravidelne zvyšuje mzdu, za posledných 5 rokov na niektorých pozíciách dokonca až o 30 percent, jeho cieľom je patriť medzi najlepšie platiacich zamestnávateľov vo svojej oblasti. „Pravidelné prehodnocovanie platových podmienok považujeme za spôsob, ako dať všetkým zamestnancom najavo, že sú pre nás dôležití a že si ceníme ich vysoké nasadenie,“ vysvetľuje Karin Marková, riaditeľka oblasti pre ľudské zdroje spoločnosti Kaufland Slovenská republika v.o.s.

Pod červenou strechou sa dohodnete aj na skrátenom úväzku, flexibilný pracovný čas tu takisto dobre poznajú a využívajú. Tu však Kaufland výhody nekončia. Karta Multisport do športových zariadení, pravidelné vitamínové balíčky a ovocné dni, ale aj päť voľných dní navyše nad rámec zákonnej dovolenky, dva platené dni ročne na dobrovoľnícku aktivitu, sabatikal či finančné príspevky pri rôznych životných situáciách, vrátane Vianoc, a mnohé ďalšie. „Iba počas minulého roka sme na benefity a odmeny vynaložili vyše 9 miliónov eur,“ upresňuje riaditeľka.

Otvoriť galériu

Uplatníte sa aj v stavebníctve či marketingu

Reťazec hľadá šikovných technikov, ktorí sa starajú o údržbu a opravu vysokozdvižných vozíkov a systémov, aby všetko bežalo tak, ako má. A ponúka prácu aj právnikom, účtovníkom, architektom, IT špecialistom alebo grafikom. Významnú pozíciu v Kauflande majú bezpečnostní audítori. Ich úlohou je pozorne sledovať a vyhodnocovať riziká na pracovisku. Pri každodennej kontrole predajni, skladu alebo administratívnych priestorov raz-dva nachodia odporúčaných 10 000 krokov denne.

Vedeli ste, že pokiaľ sa zamestnáte na manažmente kvality, vašou úlohou bude okrem iného skúšanie nových vecí, vrátane hľadania potravín, ktoré budú zákazníkom najviac chutiť? Každá zmrzlina, omáčka na cestoviny či cukrovinka prejde nielen vašimi rukami, ale doslova aj chuťovými pohárikmi. No neznie to ako práca snov?

Work-life-balance tu naozaj funguje

Na viacerých pozíciách môžete využívať home office alebo si svoj čas naplánovať flexibilne, aby ste stíhali byť s rodinou, športovať alebo vzdelávať sa. Vedúci oddelení sú zvyknutí robiť kompromisy a hľadať také riešenia, ktoré budú vyhovovať všetkým. „V Kauflande vždy myslíme na zdravie a pohodu našich zamestnancov, na zosúladenie ich pracovného a osobného života,“ hovorí Karin Marková.

Najmä rodičia to dobre poznajú, zladiť kariéru a starostlivosť o deti nie je ľahké. Mnohí preto oceňujú možnosť pracovať na skrátený úväzok, len v roku 2022 ho využívalo až 30 % zamestnancov v trvalom pracovnom pomere. Aj ďalšie benefity pomáhajú lepšie zvládať rodičovské povinnosti, okrem finančného príspevku k narodeniu dieťaťa je to tiež Baby balíček, pravidelné balíčky pre školákov či možnosť prihlásiť dieťa do letného tábora, pričom Kaufland hradí 85 % z celkovej ceny týždenného pobytu. Každý rok túto možnosť využíva približne 200 detí zamestnancov z celého Slovenska.

Otvoriť galériu

Kariéra u jednej z najlepších firiem u nás? Nech sa páči!

Určite ste už počuli príbeh, ako sa z brigádnika alebo zamestnanca predajne postupne stal manažér. V tejto spoločnosti sa s tým dokonca počíta. „Našou stratégiou je obsadzovať vedúce pozície prioritne našimi zamestnancami,“ potvrdzuje K. Marková. Stredoškoláci sa môžu stať súčasťou systému duálneho vzdelávania, v ktorom okrem kvalitného štúdia získajú aj cennú prax a v neposlednom rade si slušne privyrobia. Leadership program je zase určený pre absolventov stredných a vysokých škôl, ktorých zaujíma oblasť obchodu a ovládajú aspoň jeden cudzí jazyk. Vďaka tomu sa môžu šikovní študenti stať vedúcimi pracovníkmi, a to už za 18 mesiacov.

Pokiaľ pracujete v Kauflande, máte k dispozícii viacero vzdelávacích aktivít, vrátane jazykových kurzov. V roku 2023 jeho zamestnanci strávili tisíce hodín na bezplatných školeniach podľa vlastného výberu. Za zmienku takisto stojí, že platové rozdiely medzi ženami a mužmi sa v tejto spoločnosti „nenosia“ a takmer polovica zamestnancov na vedúcich pozíciách sú práve ženy.

Zaujali sme vás? Neváhajte a navštívte našu stránku kariera.kaufland.sk, kde zistíte viac o aktuálnych pracovných ponukách.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Slováci rozhodli o triumfe už v úvodných minútach, Poliaci sa presadili iba raz
Generálna prokuratúra
Generálna prokuratúra si posvieti na reedukačné centrá: Vážne podozrenia! Čo sa tam malo diať?
66-ročná Mária Kyselová.
Foto
Mária odišla od dcéry a už jej niet: Nevideli ste ju? Akákoľvek informácia má cenu zlata
Ústnu hygienu by ste nemali zanedbávať.
Toto miesto si v ústach ZABÚDATE umyť: Kvôli tomu vám SMRDÍ z úst!
Close-up Focus on Person's Hands Typing on the Desktop Computer Keyboard. Screens Show Coding Language User Interface. Software Engineer Create Innovative e-Commerce App. Program Development
USA odsúdili ruské kyberútoky v Európe: Hovoria o zlomyseľnosti! Na pretrase bolo aj Slovensko
Dong Zhimin sa stal známym na čínskej platforme na zdieľanie videí Douyin.
Otec sa sám staral o 8 detí: Mrazivé TAJOMSTVO! Príde vám zle, čo skrýval doma v kôlni
Na archívnej snímke maďarský minister zahraničných vecí Péter Szijjártó.
Maďarský minister obhajuje svoju krajinu: Prstom ukazuje na Brusel, v tomto robí chybu
M. R. Štefánik
Spomienka na Milana Rastislava Štefánika je živá aj dnes: V týchto obciach si pripomínajú 105. výročie od jeho smrti
Polícia vyšetruje okolnosti nehody.
Polícia vyšetruje okolnosti nehody v Nitre: Hľadajú svedkov, pomôcť môžete aj vy
Simona ukázala pozemok, kde bude stáť nový dom.
Foto
Krainová sa poriadne buchla po vrecku: Nová vila v EXOTIKE! Plánuje sa sťahovať?
Uniforma vojaka NATO (ilustračná foto)
V Česku sa schyľuje k veľkému cvičeniu: Kvantum techniky a stovky vojakov, o čo im ide?
Foto
Anastasiia má najväčšie líca na svete: Ľudia jej píšu odporné veci! Zarazí vás, čo plánuje