Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.05.2024 07:00 | Špeciálne projekty
Špeciálny projekt

Pomôž Čekymu natextovať letný hit s Mecomom

Ak chceš zažiť parádnu letnú grilovačku, na ktorej tebe a tvojej partii zaspieva Čeky nový letný hit, ktorý mu navyše sám pomôžeš natextovať, tak si tu správne a čítaj ďalej.

Najväčší slovenský výrobca mäsových a grilovacích výrobkov spúšťa unikátnu letnú kampaň a súťaž, ktorej hlavnou výhrou je aj letná grilovačka a tvoj súkromný koncert Mariána Čekovského. Okrem toho hráš aj o množstvo ďalších skvelých cien ako iPhone 15, gril Big Green Egg či štýlové slúchadlá JBL.

Leto, grilovanie, dobrá nálada a Mecom patria jednoznačne k sebe. Veď práve vďaka Mecomu je grilovanie plné šťavnatých unikátnych aj tradičných chutí. Spoločnosť Mecom vyrába už viac ako 15 rokov najširší sortiment kvalitných výrobkov na grilovanie. A ako sa hovorí skúsenosť je nadovšetko, takže za tie roky vycibrili všetko do úplnej dokonalosti. Od špecifických unikátnych klobások až po tradičné špekáčiky. A to všetko s množstvom rôznych príchutí a v rôznych baleniach, z ktorých si vyberie naozaj každý. Veď aj čísla hovoria za všetko – za jednu sezónu pripravia v Mecome takmer 7 miliónov klobás na grilovanie. Ak by sme ich poukladali za sebou, tak by vytvorili dĺžku asi 600 kilometrov.

Otvoriť galériu
Zdroj: Mecom

Ak sa chceš zapojiť do letnej súťaže a my vieme, že sa určite chceš, stačí si kúpiť niektoré zo 190 gramových balení klobások na grilovanie označenými žltou samolepkou. Následne na webe www.mecomsutaz.sk zadáš kód z nálepky a si v hre. Ak k tomu pomôžeš Čekymu natextovať letný hit, tak je tvoja šanca na výhru hneď dvojnásobná. Samozrejme, čím viac výrobkov kúpiš a viac kódov zadáš, tým je k tebe výhra bližšie. Tak neváhaj a griluj túto sezónu výlučne s Mecomom.

„Grilovacie produkty vyrobené len z tých najkvalitnejších a starostlivo vybraných surovín prinášame na trh už viac ako 15 rokov. Naši zákazníci za tie roky už veľmi dobre vedia, že na naše produkty z radu pre grilmachrov sa môžu vždy spoľahnúť. Tradične sú obľúbené klobásky so syrom, bavorské klobásky ako aj minibernery so slaninou a syrom. Populárne sú aj dokonale vyladené mix balenia, po ktorých záujem každoročne rastie. Tento rok prinášame aj novinku a tou sú klobásky so syrom čedar.“, hovorí brand manager Mecom Group Patrik Pencák. Mecom vyrába svoje grilovacie špeciality na najmodernejších linkách z kvalitného čerstvého mäsa, ktoré si sám rozrába vo svojich prevádzkach v Humennom a v Lučenci.

Otvoriť galériu
Zdroj: Mecom

Náš tip na ugrilovanie tej najlepšej klobásky

Aby boli vaše klobásky dokonalé, tak tu máme jednu dobrú radu nad zlato. 
Je veľmi dôležité, aby sme pred grilovaním nechali klobásky aspoň  20 – 30 minút odstáť tak, aby sa ich teplota vyrovnala teplote prostredia. Klobásky nedávame na gril priamo z chladničky a už vôbec nie zmrazené. Môžete si byť istí, že toto krátke čakanie určite bude stáť za to a takto sa vám klobásku podarí ugrilovať fantasticky chrumkavú a zároveň vnútri prepečenú a šťavnatú. Ak by sme dali na gril príliš studenú klobásu, mohlo by sa stať, že horúce teplo ju spálili zvonka, ale vnútro sa poriadne neprehreje. A to samozrejme nechceme. Takže teraz už vieme, ako na to, a tak poďme všetci textovať a grilovať.


Mecom Group je najväčším slovenským výrobcom mäsových výrobkov a od roku 2021 je súčasťou  spoločnosti Smithfield Foods, ktorá je najväčším spracovateľom bravčového mäsa na svete. Smithfield Foods je spoločnosť s dlhoročnou tradíciou. Bola založená v roku 1936 v americkom Smithfielde a dnes je globálnym svetovým lídrom v oblasti mäsospracujúceho priemyslu. Spoločnosť zamestnáva viac ako 55 tisíc pracovníkov a dosahuje ročné tržby viac ako 16 miliárd dolárov.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Cyklistické preteky Okolo Slovenska si vyžiadajú dopravné obmedzenia.
Vodiči pozor! Tomuto úseku sa vyhnite: Budú sa tu konať cyklistické preteky
Počet palestínskych obetí vojny v Pásme Gazy od 7. októbra prekročil 30.000.
Tragický postup Izraela: V Pásme si vyžiadal desiatky obetí a zranených
Foto
Golonka o spore so Šťastným: Vyhral som súd, doteraz sa neospravedlnil
V Indii platí výstraha: Teplo si už vyžiadalo viaceré obete!
Iránska držiteľka Nobelovej ceny za mier Narges Mohammadíová.
Laureátka Nobelovej ceny sa postaví pred súd: Obvinená je z propagandy?
(ilustračné foto).
Vírus vtáčej chrípky sa potvrdil v zaľudnenej metropole: Ako znížiť hroziace RIZIKO?
Pavol Regenda skóroval tri sekundy pred koncom prvej tretiny.
Foto
Francúzsko - Slovensko ONLINE: Sledujte zápas MS v hokeji
Foto
Známe tváre prišli podporiť Slovákov na MS: Dorazil exfarmár alebo syn futbalovej legendy
42-ročná Yaya DeCloud sa narodila 14. decembra 1981.
Foto
Vodca sekty unášal a znásilňoval ľudí: Neuveriteľné, čo po tom všetkom povedala jeho dcéra
V Ostrej Lúke sa konali veľkolepé oslavy: Uctili si Štúrovu životnú lásku!
Slovenský herec Štefan Kvietik.
Dojatý Štefan Kvietik počas oslavy 90-ky: Každý deň končí s PROSBOU, ktorú Slovensko potrebuje
(ilustračné foto).
Žena začala rodiť v lietadle: Konanie mladého lekára pripisujú ľudia k zázraku!