Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.02.2021 08:00 | Správy
Špeciálny projektSponzorované

Len pre členov! Užite si výhody uzavretej nákupnej komunity BestSecret

Byť členom high society je úžasné, tej módnej zvlášť. Mať prístup k tým najznámejším svetovým značkám a dizajnérskym kúskom kedykoľvek a kdekoľvek je výsadou, o akej sa nám doteraz ani len nesnívalo. Ak milujete módu, túto príležitosť si nedajte ujsť.

Exkluzívna online módna komunita BestSecret prichádza na slovenský trh s neuveriteľnými viac ako troma tisíckami známych módnych značiek so zľavou až do 80 %. Magické výhody jedinečnej módnej komunity vám otvoria dvere do sveta skutočnej módy, krásy a vyberaného vkusu.

Otvoriť galériu

Top značky, ktoré rozbúšia módne srdcia

BestSecret.com poskytuje najširšiu škálu oblečenia, módnych doplnkov a topánok pre každého fanúšika módy – ženy, mužov aj deti bez ohľadu na to, koľko má kto rokov, akú má farbu pleti, z akej krajiny pochádza a v akej krajine žije. Ocení ju každý, kto má štýl, vkus a vysoké nároky na to, čo si oblieka. BestSecret má pre svojich členov okrem úžasnej módnej ponuky veľa ďalších príjemných prekvapení, napríklad v podobe bezplatného doručenia vychytených kúskov či možnosti vrátiť ich, ak sa náhodou stane, že celkom nesadnú. Ak tomu neveríte, prichádza vzácna možnosť vyskúšať si to na vlastnej koži.

Otvoriť galériu

Od Diora cez Adidas až po Guess

Nie každý deň dostávame ponuku do uzavretej spoločnosti, v ktorej kraľujú také mená ako Christian Dior, Tom Tailor, Karl Lagerfeld, Esprit, Guess, Calvin Klein, Bugatti, Escada, Replay, Puma či Nike. A teraz je tu. Skutočne! Možnosť pripojiť sa k BestSecret a užívať si výhody uzavretej módnej nákupnej komunity s 80 %-nými zľavami z top dizajnérskych značiek sa stala realitou. Od chvíle, keď do nej vstúpite, budete môcť plávať tým najkrajším módnym morom dizajnových vychytávok a originálnych modelov, pričom každý deň pribúda až 500 nových fashion ponúk, ktoré tam dovtedy neboli. Jednoducho, módny raj ako stvorený a plnenie módnych túžob a snov.

Otvoriť galériu

Prísne tajné, len pre vyvolených

Možno sa sami seba pýtate, prečo ešte nie ste členom komunity BestSecret a ako sa do nej dostanete. Dôvod je jednoduchý – je to jedno z najlepšie strážených tajomstiev módneho sveta. BestSecret.com je skutočne exkluzívna módna komunita a dostať sa do nej nie je len tak. Aby ste sa stali členom, zvyčajne vám musí niekto poslať pozvánku. Dostať pozvánku je však ťažké, pretože počet miest v komunite je obmedzený. Dostať sa dnu sa však oplatí. Len čo sa stanete členom, môžete využívať fantastické zľavy, skvelé ceny a rozsiahly výber produktov, a to všetko jednoducho a na pár kliknutí. Horíte zvedavosťou a túžite sa čo najskôr stať členom? Máte šťastie, ak sa teraz zaregistrujete na www.bestsecret.com, získate jednu z limitovaných pozvánok len pre našich čitateľov. Upozorňujeme, že počet pozvánok je obmedzený, takže neváhajte príliš dlho.

Otvoriť galériu

Ako si vybrať

Len čo vás komunita príjme, môžete využívať fantastické ponuky za skvelé ceny. Výber je široký, záleží len na vás, čomu dáte prednosť. Okrem oblečenia a doplnkov nájdete v BestSecret aj majstrovské vychytávky do domácnosti, ktoré rozžiaria váš byt a potešia celú vašu rodinu. Elegantná aj športová móda, avantgardné kúsky, pohodlné oblečenie, trendové farby aj decentný štýl, to všetko a ešte oveľa viac čaká v módnom svete BestSecret. Všetky objednané výrobky putujú zo skladu priamo k vám domov rýchlo a spoľahlivo, vrátenie tovaru je zadarmo. Preto dobrá rada na záver: Využite toto privilégium skôr, ako bude neskoro! A nebojte sa, fungujeme nepretržite aj počas pandémie.

Otvoriť galériu

Módna sezóna jar/leto 2021

Ak si niekto myslí, že nejaký vírus môže zastaviť kolobeh módy, hlboko sa mýli. Dizajnéri žijú a svedčia o tom aj módne prehliadky v uzavretom kruhu v hlavných mestách módy – v Paríži, Miláne, New Yorku i Londýne. Fantázia dizajnérov pracovala naplno a priniesla na móla trend uvoľnenosti v podobe odhalených ramien a bruška (na čo sa treba starať o svoju postavu, cvičiť a zdravo jesť), ale aj opačný trend ležérnej elegancie, ktorý oceníte, keď si oblečiete voľné sako či kostým v pastelových farbách. Béžová, kaki a čierna hrajú na jar a v lete prím, rovnako ako oranžová v rôznych kombináciách. Úžasná je čierna a biela na šatách, sukniach, topoch či nohaviciach. Reakciu na pandémiu v móde badať v modeloch, ktoré trochu pripomínajú ochranný odev záchranárov či zdravotníkov. Z doplnkov hrajú prím perly, veľké nápadné náušnice, mašle do vlasov, výrazné prívesky, široké opasky a mniatúrne kabelky.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu
Tragický prípad Émila († 2) vyvoláva mnoho otázok.
Smrť malého Émila († 2) šokovala krajinu: Vynárajú sa ďalšie otázky! Mrazivé, ako mohlo dôjsť k tragédii
Hasiči zasahujú po utorňajšom požiari historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň v stredu 17. apríla 2024.
Foto
Najhoršie obavy sa naplnili: Historická budova v Kodani sa rúca, pozrite si FOTO
Legendárny britský prírodovedec a moderátor David Attenborough.
Foto
Na záchranu planéty máme POSLEDNÚ šancu! Prírodovedec to videl na vlastné oči: Desivé svedectvo
Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo
Medzi Izraelom a Iránom je napätá situáacia (ilustračná fotografia).
V hre sú jadrové zbrane! Irán sa vyhráža Izraelu: Hrozné, čo majú v pláne urobiť
Europol
Europol hlási úspech: Klepli po prstoch globálnym podvodníkom, pozrite sa, čo majú na rováši
Hoaxy zašli priďaleko.
FotoVáš Tip
Hoaxy zašli priďaleko, na ľudí číha nové nebezpečenstvo: Slovák šíri na internete strašidelnú výzvu!