Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.05.2021 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Muzikanti z legendárnej kapely Desmod sa konečne stretli s Kulym: Tajná dohoda o tom, čo bude nasledovať!

Dokázali nájsť spoločnú reč?! Len pred dvomi týždňami šokovala Slovensko správa, že známa skupina Desmod sa rozpadá.

Z kapely totiž odišli až štyria členovia! Za všetkým majú byť nezhody s frontmanom Máriom Kulym Kollárom (49). Kedysi dobrí kamaráti sa rozhádali a vyzeralo to tak, že pokračovať s Kulym rozhodne nechcú. Podľa informácií Nového Času konečne došlo k spoločnému rozhovoru a dokonca aj dohode! 

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Vzťahy v legendárnej skupine Desmod boli ešte donedávna poriadne vyostrené. „V kapele sa vyskytol závažný problém, od ktorého sa rázne dištancujeme a v ktorom sme už nevládali byť ako rukojemníci. Rozhodli sme sa preto, že ďalej už nemá zmysel pokračovať v ceste ilúzie, kde jednotlivec nadobudol pocit všemocnosti,“ zneli slová Dušana Minka, Martina Cibulku, Riša Synčáka a Rasťa Tomana.

Jedným z dôvodov rozpadu mal byť aj fakt, že Kuly chcel vyhodiť dvoch členov. Tam sa však problémy kapely rozhodne nekončili. „Možno, že je aj záujem mať väčšiu časť koláča,“ vyjadrili sa chalani na adresu Kulyho. Okolo rozpadu dlhoročnej kapely je mnoho otáznikov. Exčlenovia totiž držia pravý dôvod pod pokrievkou. „To sa možno dostane časom na povrch. Jediné, čo môžeme povedať, je, že sa od toho dištancujeme,“ dodali tajomne hudobníci.

Od osudného dňa, keď vyplávali ťažkosti muzikantov na povrch, ubehli dva týždne a ľady sa v naštrbených vzťahoch pohli. Dokonca sa odohralo stretnutie s Kulym. „Došlo k dohode, ako si podelíme veci, ale ideme definitívne každý svojou cestou. Myslíme si, že tie horúce hlavy na jednej aj druhej strane vychladli, takže sa to snažíme riešiť rozumne a bez nejakých priekov,“ zhodli sa najnovšie chalani a vysvetlili, ako sa veci majú. „Išlo o techniku pódiovú, ozvučenie. To sme si podelili tak, aby to aj finančne a funkčne vychádzalo približne rovnako.“

Dva Desmody?!

Stále je však otázne, ako budú dva Desmody fungovať. V pôvodnej zostave sú len dvaja členovia, a to Kuly a Jano Škorec. „Názov je ešte nedoriešený. Samozrejme, aj jedna, aj druhá strana má právo používať ho. My to potrebujeme urobiť tak, aby aj keď sme hrali pod iným názvom, aby ľudia vedeli, že toto sú tí chlapci z Desmodu, ktorí odtiaľ odišli, ale robia muziku ďalej,“ hovoria odídenci z kapely.

Je v hre aj možnosť, že budú pokračovať s celkom novým názvom zoskupenia, ako aj s novým spevákom? „Je tam aj táto možnosť. Na jednej strane sa však názvu nechceme jednoducho vzdať, na strane druhej je hlúposť, aby fungovali na Slovensku a v Česku dva Desmody. Triezvo sa na to pozeráme. Uvidíme. Samozrejme, keď budeme koncertovať, tak repertoár tam zostane, plus nový, ale určite aj starý,“ dodali chalani. Nový Čas kontaktoval aj Kulyho, ako celú vec vidí on.

„Komunikovali sme zatiaľ iba s Rišom Synčákom, ale môžem prezradiť, že sa dohodlo veľa vecí. Každý si pôjdeme svojou hudobnou cestou, spravodlivo sa vyrieši otázka spoločných záväzkov. A ja verím, že si potom už iba poprajeme veľa úspechov a budeme v dobrom spomínať len na to krásne a úsmevné," reagoval spevák.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, Roman Wesserle

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...
Na snímke podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko).
Šimečka: Progresívne Slovensko odmieta využívanie druhého piliera na štátne investície
ilustračné foto
Ukrajina a Rusko si idú po krku: Správy o obetiach priniesli oba fronty!
Bojnický zámok
Keď prídete cez leto do Bojníc, ostanete prekvapení: Plánujú zmeny
K streľbe došlo v budove Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej na Námestí Jana Palacha v Prahe.
Streľba na UK ochromila Česko: Desivá udalosť zanechala rany na duši tisícom ľudí
(ilustračné foto)
Ovocinári sú ako na ihlách, nič nie je isté: Tŕpnu pred rozhodujúcou nocou!
Ilustračné foto
Príde to, na čo všetci čakali: Pripravte sa, začne to už cez VÍKEND!
Benátky začali skúšobne vyberať vstupné do mesta.
Chystáte sa do obľúbenej turistickej destinácie? Pripravte si peňaženky! Tu sa nedostanete zadarmo
Bratislavskí policajti oživovali muža v bezvedomí.
Silné video, išlo o SEKUNDY: Petržalskí policajti vrátili muža medzi živých!
Na snímke pápež František.
Pápež František prijal vo Vatikáne hlavu štátu: Akej téme sa venovali?