Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.05.2021 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Nová revolučná ochrana pred COVID-19 a jarnými alergénmi

Okrem rúšok, respirátorov a dezinfekcie sa môžete nakazeniu brániť ďalším, vysoko efektívnym spôsobom, nosovým práškovým sprejom, ktorý chráni až päť hodín. 

Sprej Taffix je revolučné riešenie v boji s vírusmi a alergénmi, ktoré by mohli preniknúť do dýchacej sústavy a spôsobiť infekciu v nosovej dutine. Už za 50 sekúnd od aplikovania sa v nose vytvorí gélová ochranná vrstva, ktorá blokuje až 97 % vírusov počas najbližších piatich hodín.

Funguje veľmi jednoducho

Taffix je práškový nosový sprej, ktorý po nastriekaní do nosa zmení na ochranný gél – tenkú aktívnu vrstvu, ktorá bráni vniknutiu vírusov a alergénov do tela človeka. Sprej navyše aktívne znižuje pH v nosovej dutine, čím likviduje široké spektrum rôznych vírusov. Ide tak o dvojitú formu ochrany, mechanickú i chemickú.

Aj proti koronavírusu a jeho mutáciám

Svoju ochranu počas pandémie viete zvýšiť okrem nosenia respirátorov, pravidelnej dezinfekcie rúk či sociálneho odstupu aj vďaka aplikácii spreja Taffix. Vedci z University of Virginia uskutočnili štúdie in vitro, ktoré preukázali, že Taffix blokuje až 99 % vírusu SARS-CoV-2. Posledná štúdia potvrdila vysokú účinnosť ochrany aj pred aktuálne celosvetovo najviac rozšírenými mutáciami vírusu SARS-CoV-2: britskou a juhoafrickou mutáciou. Vďaka tomuto inovatívnemu produktu si budete môcť opäť užívať život a zároveň sa cítiť bezpečne.

Sprej Taffix je vhodný aj pre ľudí, ktorí nesprávne nosia rúško a nezakrývajú si ním nos, ale iba ústa. Ide o dodatočnú formu ochrany pred COVID-19, ostatnými vírusmi a mnohými alergénmi. Taffix nenahrádza používanie ochranných rúšok, respirátorov alebo iných opatrení odporúčaných zdravotnými úradmi.

Otvoriť galériu
V práci, pred nákupom či v MHD

Taffix použite pred pohybom vo verejných priestoroch, kde je vysoká pravdepodobnosť výskytu vírusu v ovzduší. Napríklad v supermarketoch, práci, škole, športovom klube či v MHD, ale taktiež pred stretnutím s kýmkoľvek, kto nie je členom vašej domácnosti. Ak ste alergikom, ktorému vadia vzduchom šíriace sa alergény, momentálne najmä pele stromov a tráv, Taffix je tu pre vás aj v tomto prípade. Výrobca odporúča použiť tento revolučný prípravok aj ako ochranu počas pobytu v prírode či prechádzkou rozkvitnutým jarným parkom.

Otvoriť galériu

Dostupný pre každého

Taffix sa momentálne predáva v 20 krajinách po celom svete. Na slovenský trh ho prináša firma CANDE s.r.o., ktorá má viac ako desaťročné skúsenosti v oblasti farmaceutického priemyslu. Je možné ho zakúpiť voľne, bez lekárskeho predpisu, v každej dobrej lekárni.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




75. výročie Hudby Ministerstva vnútra SR v SND.
Foto
ODMENA za podporu prezidentského kandidáta? Majk Spirit šokuje: Mohol som si PEKNE privyrobiť!
Ilustračné foto
Počasie na Slovensku sa zblázni: Hrozí príchod SNEHU? Na toto by ste sa mali pripraviť!
vojak
Trest pre bojaschopných Ukrajincov v zahraničí? Na úradoch ostanú zarazení
Ilustračné foto
Aktualizované
Akčné ráno v Bratislave: Vodičov na ceste prekvapila brána! Vyrazili ju zlodeji, ktorí... Tomu nebudete veriť
(ilustračné foto)
Tiché zmeny v Ázii, ktoré nás budú bolieť všetkých: Stalo sa to vôbec prvýkrát v histórii
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Jágr ostro kritizuje pomery v českom hokeji: A bude ešte hrať?
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.
Foto
Grúňova († 81) manželka o hodinách hrôzy: Dráma pred prevozom do nemocnice! Čo sa dialo na JIS?
Na snímke z okna zaplavený park, ktorý sa nachádza pri brehu rieky Pej-ťiang v meste Čching-jüan, v provincii  Kuang-tung na juhu Číny.
Strach a obavy, na krajinu sa rúti apokalypsa: Príde to, čoho sa všetci obávajú?!
Psík preskočil múr, pod ktorým je prázdnota.
Foto
Venčili psa na hrade Špilberk, zviera sa rozbehlo a... Prešiel im mráz po chrbte, už bolo neskoro!
Ilustračné foto
Má Čína svojich špiónov v Nemecku? Veľvyslanectvo posiela drsný odkaz: Prestaňte!
Luxemburčan má rád dobré podniky.
Ďalší škandál problémovej hviezdy: Koniec Gersona v Slovane?
Slávenie pesachu v Izraeli zatienili obavy o rukojemníkov väznených v Pásme Gazy
Foto
V Izraeli vládnu obavy, vystrašené rodiny zakročili: Výzva pre židov po celom svete!