Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.05.2021 11:30 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
FotoVáš Tip

Nezmyslami, ktoré šíri Alex Wortex o očkovaní, sa zaoberá už aj polícia: Mohla TOTO vyhlásiť?!

Už to nie je len o vojne v šoubiznise. Proti nezmyslom, ktoré na svojom instagrame šíri Alex Wortex o očkovaní, sa nedávno ohradil Jakub Petraník. Teraz sa nimi začala zaoberať aj polícia.

Šialené, čo si dovolila šíriť kontroverzná hviezdička o očkovaní. Jej hoax prerazil dno. Naštvala nielen kolegov zo slovenského šoubiznisu, ale aj slovenskú políciu. Najskôr sa rozhodol vyvrátiť jej hoaxy exSuperstárista Jakub Petraník. Teraz to už robí aj polícia.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

"V skratke, ženy zaočkované aj nezaočkované, pokiaľ sú v úzkom styku so zaočkovaným, majú problém s menštruáciou,"vyhlásila Wortex, ktorú na instagrame sleduje vyše 40-tisíc fanúšikov. "Menštruácia prichádza príliš skoro, prípadne vôbec, sprevádzajú ju neobvyklé bolesti, je buď veľmi silná/slabá a najmä sa spomínajú veľké krvné zrazeniny. Silné, dlhotrvajúce špinenie mimo menštruácie. Samovoľné potraty. Niektorým ženám po prechode sa menštruácia spustila. Deťom sa samovoľne spúšťa krv pri zaočkovaných rodičoch, atď," načrtla šialenú menštruačnú apokalypsu, ktorá skrsla v niekoho hlave.

Polícia na stránke Hoaxy a podvody tento nezmysel razom vyvrátila. "Žiadna z vakcín nemôže vplývať na osobu, ktorá nebola očkovaná. A to zahŕňa aj menštruáciu, plodnosť a tehotenstvo. Vakcíny proti COVID-19 obsahujú iba krátku informáciu, ktorá kóduje Spike proteín, ktorý predstavuje neškodnú časť vírusu. Táto informácia je ako instastorka na instagrame. Vydrží pár hodín, splní svoj význam a zmizne.Nejde o živý vírus a preto sa nemôže šíriť. Ostane len v mieste vpichu (konkrétneho človeka). Aj to je jeden z dôvodov, prečo zaočkovaný človek nebude mať pozitívny PCR alebo antigénový test v dôsledku očkovania," uviedla polícia Slovenskej republiky na facebookovej stránke.

Polícia tiež uviedla niekoľko názorov odborníkov ohľadom menštruácie po zaočkovaní:"Čo sa týka menštruačných bolestí, expert na infekčné choroby Amesh A. Adalja sa domnieva, že akákoľvek „dodatočná“ bolesť je normálna a je naviazaná na bolesti spojené s vakcínou. Podľa ďalších odborníkov za problémy s menštruáciou po vakcíne môže stres.

Mark Turrentine, profesor pôrodníctva a gynekológie na Baylor College of Medicine v Texasu dopĺňa: „Neexistuje žiadny biologický mechanizmus, ktorý by zodpovedal za narušenie menstruačného cyklu po podaní vakcíny proti covidu-19“.

Podľa Kathryn Clancy, docentky katedry antropológie na Univerzite Urbana-Champaign v Illinois, môžu za menštruačné zmeny po očkovaní biologické mechanizmy vrátane „zmien krvných doštičiek, zápalových procesov a rozšírení ciev, tj. bežných reakcií imunitnej reakcie, ku ktorým pri očkovaní bežne dochádza“. „Zmeny v menštruačnom cykle teda nie sú znepokojivé, ale ide o krátkodobé vedľajšie účinky porovnateľné s bolesťou v paži, únavou či zvýšenou teplotou."

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: dus

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Poľský premiér Donald Tusk
Tusk: Poľsko musí zlepšiť protivzdušnú obranu, aby bolo bezpečné ako Izrael
Ilustračné foto
Dvaja manželia kruto zabili svoje ženy: Ľudia povstali, toto nebudeme tolerovať!
Na snímke predseda Súdnej rady SR Ján Mazák.
Opozícia opäť spustila kritiku: Nepáči sa im odvolanie Mazáka z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Princ Harry s manželkou Meghan
Foto
Bývalá sekretárka po rokoch prelomila mlčanie: Takáto je Meghan naozaj! A nie je to príjemné...
Český premiér Petr Fiala počas návštevy USA.
Český premiér Fiala pred návštevou Kongresu: Poviem, čo je pre Ukrajinu kľúčové
Foto
Niekdajší zakončovateľ Slovana kriticky na margo klubu: Juniorka? Odpad!
Marek Eštok
Upokojenie situácie musí prísť čím skôr: Štátny tajomník rezortu diplomacie podporil jednotnú rekciu Únie
Lawn crystals water green
Mrazy budú opäť úradovať: Na chladné počasie sa pripravte najmä v týchto častiach Slovenska
Protest pred úradom vlády.
Foto
Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí: Protestovať prišli proti zásahom do kultúry či životného prostredia
stará veštica
Desivá predpoveď Baby Vangy o osude Európy: Slová, ktoré naháňajú strach!
Žlto-modrý kostým od návrhárky Catherine Walker
Foto
Módne kúsky Diany († 36) idú do dražby: Astronomické ceny! V tejto róbe sa stretla s významným monarchom
Talianska premiérka Giorgia Meloniová
Talianska premiérka sa bude súdiť s profesorom, žiada vysoké odškodné: Aha, čo o nej vyslovil!