Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.04.2017 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Jana Brezinová z Farmy to priznala bez okolkov: Pravda o mojom tehotenstve

Farmárka Jana Brezinová na Farme o 75-tisíc eur dobojovala. Aspoň nateraz. V piatkovom súboji ju totiž z hry vylúčili bez boja.

Jej súperka v dueli Janett s ňou odmietla súperiť, aby jej neublížila. A bonzla ju, že je tehotná. Podľa Jany, za ktorou sme sa vybrali do Trnovca nad Váhom, je však všetko inak...

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Jana už po mesiaci mala toho na Farme, najmä v uplynulý týždeň, plné zuby. Stalo sa tak potom, ako ju už po druhý raz určili za slúžku. Podľa nej sú za tým intrigy, ktoré splietali medzi sebou Dávid, Zuzana a Milan. „Od začiatku ma považovali za silnú súperku, ktorú bolo treba vyradiť z hry. Navyše, ako slúžka som sa nemohla zapájať do úloh, ktoré určil hospodár Martin, čo bolo asi najhoršie. Bolo to strašné hlavne zo psychickej stránky, pretože tí ľudia boli veľmi zlí. Uvedomila som si, že po mne idú a chcú ma odtiaľ dostať,“ tvrdí. Potom sa jej však v hlave všetko uležalo a s pozíciou slúžky sa zmierila.

Tehotenstvo

O tom, že do duelu pôjde Jana, rozhodol farmár týždňa, teda Dávid. Keď sa však v stodole postavila proti Janett, ktorú si do duelu vybrala, oznámili jej, že tá s ňou odmieta bojovať.

 

„Povedala, že mi nechce ublížiť, ak som tehotná, pretože mi ráno bývalo zle od žalúdka. Ale podľa mňa sa toho súboja bála. Keďže mám poľnohospodársku školu, almanach som ovládala tak ako nikto z nich a pílenie dreva by mi tiež neublížilo. Ale namiesto súboja ma poslali k lekárovi. Tam sa však žiadne tehotenstvo nepotvrdilo! Ranné nevoľnosti a priberanie na hmotnosti mali na svedomí múka a kukuričný šrot,“ prezrádza farmárka.

Otvoriť galériu

Sprisahanci

Dnes Janka tvrdí, že na Farme chcela vydržať oveľa dlhšie. „Zuzana a Dávid sa spriahli, keďže k sebe mali bližšie a hlavne oni dvaja po mne išli. To nebolo o tom, že ja som o nich prezradila, že sa zblížili. Ja som bola vtedy slúžkou a spala som v senníku, nie s nimi,“ hovorí Jana, ktorá tvrdí, že najdrsnejšie zo všetkého na Farme bolo byť sluhom. „Spať v senníku bolo veľmi nepríjemné. Ráno skoro vstávať a ísť k zvieratám, zakúriť, pripravovať raňajky,“ vysvetľuje vypadnutá farmárka.

Nešlo o výhru

Vzťahy na Farme sa postupne vyhrocovali a prišla aj ponorková choroba. „Situáciu vyhrocovali ľudia, ktorým išlo skutočne len o výhru a to boli Dávid, Zuzana a Milan. Neprišli si Farmu užiť a vydržať v nej čo najdlhšie. Nešlo im o to zžiť sa s prírodou, so zvieratami a s ľuďmi,“ opisuje situáciu Brezinová, ktorá na Farme tvrdila, že jej nejde o peniaze, pretože si ich dokáže zarobiť, aby mohla slušne žiť. Prečo teda na Farmu išla? „Chcela som si to vyskúšať a lákal ma ten život. Odmalička som chodila okolo hospodárskych zvierat, jazdila som na koni a to ma motivovalo aj k tomu, že som vychodila strednú poľnohospodársku školu. Jednoducho, nešla som tam len preto, aby som vyhrala 75-tisíc eur.“

Žiadne ambície

Janka je skutočne človek, ktorý sa dokáže sám o seba postarať. Ešte minulý rok si v Nitre založila vlastný salón s kaderníctvom a kozmetikou, pretože vedela, že škola, ktorú vyštudovala, ju neuživí.

„Niektorí ľudia na Farme nemali žiadne ambície. Jedinú možnosť, ako získať peniaze, vidia vo výhre. Zuzka bola stále na materskej, pretože má tri deti a možno majú dlžoby na dom, Dávid robí v kancelárii a nevie si ani predstaviť, že by sa v živote posunul ďalej. A Milan, keď rozprával ako s manželkou žijú a nemajú peniaze, tak to bolo smutné... A preto sa aj tak všetci správali. My sme boli väčšia partia, ktorá sa chcela zabávať a Farmu si užívať. Ale títo traja sa separovali a v kuse nás ohovárali.“

Otvoriť galériu

Neplodný

Janka sa však neprezentovala verejne len na Farme. V médiách sa o nej písalo už dávnejšie, keď sa súdila o otcovstvo svojej štvorročnej dcéry Ajrin so známym fotografom celebrít Máriom Gottim (46). „Zoznámili sme sa tak, že do magazínu Playboy hľadali dievčatá. Tak som mailom poslala požadované údaje a Mário ma kontaktoval, aby som sa prišla do Bratislavy ukázať. Zblížili sme sa. Štyri mesiace sme sa stretávali. Chodievala som do Bratislavy k nemu domov a tam som niekedy pobudla aj štyri dni. Potom som však zistila, že som tehotná,“ spomína Janka. A ako na otcovstvo zareagoval známy fotograf? „Povedal mi, že to nie je možné, aby to bolo s ním, pretože je neplodný. Sklamal ma. Rozhodla som sa, že teda budem dieťa vychovávať sama. Neuviedla som otca ani do rodného listu dieťaťa a Ajrin má moje priezvisko,“ vysvetľuje.

Dcéru nezaprie

Dieťa sa narodilo a po čase Jane všetci v okolí tvrdili, že by si mala súdnou cestou zažiadať o výživné. Nakoniec to urobila. „Naťahovačky trvali asi rok. Na tri pojednávania Mário neprišiel, na ďalšie už musel. Potom sa riešilo priznanie otcovstva a testy DNA. Tie ukázali, že Mário je na 99,99 % Ajriným otcom. Po preskúmaní majetku mu stanovili výšku výživného na sto eur mesačne a musel doplatiť predchádzajúce výživné, čo ho vyšlo na tri tisícky,“ vymenúva slobodná matka, ktorá žije sama s dcérou v trojizbovom byte v Trnovci nad Váhom.

Videl ju dva razy

Sto eur mesačne na dieťa nie je v dnešnej dobe až tak veľa. „Rozmýšľala som, že si zažiadam o zvýšenie, ale doposiaľ som to neriešila, keďže splácal zanedbané výživné. Ale mám to v pláne,“ hovorí. Mário Gotti, ktorý sa radí k prominentným fotografom na Slovensku, videl svoju dcéru len dvakrát. „Chcel malú vidieť po súdnom konaní pred dvoma rokmi. Potom ju videl ešte raz. Tvrdil, že kým je ešte malá a plače, tak to nie je nič pre neho.

Malá Ajrin registruje, že niekde existuje ujo Mário, ale ten neprejavil zatiaľ záujem, aby ho jeho dieťa nazývalo otcom. Brezinová však chce, aby sa otec s dcérou zblížili a aby si ju k sebe brával. „Keď bude starý, možno by bol s dcérou rád, ale potom už bude neskoro na budovanie si vzťahu,“ dodáva Brezinová, ktorá by sa na Farmu určite chcela vrátiť. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Marta Ostricová, Nový Čas Nedeľa

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala
Ilustračné foto
Aktualizované
Veľké nešťastie: Postrelený muž v Rohožníku! Na miesto leteli záchranári