Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.04.2024 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Flašík († 66) stvoril Fica aj Mečiara: Mal ešte veľa plánov! Čo prezradil Kollár?

S cigarou v ústach a vždy v dobrej nálade! Tak si ho budú navždy pamätať tí, ktorých cesty sa nejakým spôsobom skrížili s podnikateľom Fedorom Flašíkom. V minulosti nebola akcia, na ktorej by s bývalou manželkou a dnes europoslankyňou Monikou Beňovou chýbali. Patril medzi slovenskú smotánku.

Verili sme, že vyzdravie

Hoci bol Flašíkov stav mimoriadne vážny, jeho blízky priateľ Dominik Papala si nepripúšťal fatálny scenár. „Telefonovali sme spolu pár dní pred tým, ako ho lekári dali do umelého spánku, rozprávali sme sa o projektoch, ktoré by sme radi rozbehli, keď sa vylieči. Nádej zomiera ako posledná a verili sme, že Fedik bude opäť zdravý a vyliečený medzi nami,“povedal so smútkom. Svoju chorobu vraj niesol statočne.

„Fedor nebol človek, ktorý by sa sťažoval. Bol realista, optimista a pragmatik,“ dodal s tým, že si vedel užívať život plnými dúškami. Stretnúť ho na golfovom ihrisku či na lyžiach v sprievode celebrít nebolo nič výnimočné. Známe sú jeho vzťahy s dnes už odsúdeným Mariánom Kočnerom, s ktorým sa stretávali na Donovaloch, ale aj s multioteckom Borisom Kollárom.

Ten tvrdí, že Flašík mal na Slovensku zabezpečenú tú najlepšiu starostlivosť, no ani tak mu nedokázali pomôcť. „Keď ma tá správa zastihla, prebehol film, kde všade sme spolu čo zažili. Hlavne na mori v Rohožnici. Fedor bol neobyčajný spoločník, mal dar reči a vedel zabávať celú spoločnosť. Mal som ho rád,“ vyznal sa pre Nový Čas exšéf parlamentu.

Patril k smotánke

V minulosti nebolo akcie, na ktorej by sa neobjavil. V roku 2009 vystupoval aj v tanečnej šou Let’s Dance, s partnerkou Silviou Kadnárovou sa dostali až do 7. kola. Vtedy ho chodievala podporovať aj jeho manželka Monika, s ktorou boli od roku 2006. Ich vzťahu odzvonilo po 11 rokoch a každý išiel vlastnou cestou.

„Tak, ako sme si pôvodne mysleli, že ja som 3-4 dni v zahraničí a potom cez víkendy doma, že sa to dá zvládnuť, tak to donekonečna ísť nemôže. Každý sme si začali žiť svoj život, Fedor so svojimi koníčkami, ja so svojimi. Už sme si nevedeli zladiť spoločný voľný čas,“ vysvetlila vtedy Beňová, s ktorou nestihli mať deti. Z predchádzajúceho vzťahu má dve dospelé dcéry Martinu a Dorotu a v posledných rokoch sa venoval aj svojej vnučke Chloe.

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: kuk, silvo, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


V Ostrej Lúke sa konali veľkolepé oslavy: Uctili si Štúrovu životnú lásku!
(ilustračné foto).
Žena začala rodiť v lietadle: Konanie mladého lekára pripisujú ľudia k zázraku!
(ilustr. foto)
Návrat Studia Ghibli? Na festivale v Cannes predstavia štyri animované filmy
Ruský útok v Charkove.
Foto
Zúfalstvo v Charkove: Ľudia utekajú pred ostreľovaním! Rusi útočili na obytné časti
Robert Fico aj Robert Kaliňák odmietajú zodpovednosť za to, že by cielene zisťovali špinu na svojich politických oponentov.
Kaliňák sa rozprával s Ficom: Zranenia sú extrémne bolestivé! S premiérom si dali niekoľko inštrukcií
Čierne more
Pátranie v Čiernom mori: Kde sú námorníci potopenej lode? Od ruskej invázie je toto miesto v ohrození
Skarlet (32) chodila na vlasy a nechty, no teraz ju stojí starostlivosť o synov vyše 2 000 eur mesačne a na seba jej neostáva nič.
FotoVáš Tip
Bojovníčka Skarlet sa stará o ťažko chorých synčekov Tomáška a Samka: Už o 5 rokov nemusia vidieť milovanú mamu!
Woman hand holding asthma inhaler ready to use in winter
Prekvapivé spúšťače astmy: O tomto ste možno nikdy nepočuli! Číslo 4 sa môže týkať aj vás
Ruský prezident Vladimir Putin.
Navaľného († 47) spojenec prežil hrozivý incident: Prisľúbil, že sa nikdy nevzdá boja proti Putinovi
Mladého Poliaka ratovali horskí záchranári.
Maďarsku turistku ratovali vo Vysokých Tatrách: Padala vyše sto metrov!
Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan
Toto mu generáli nikdy nezabudnú: Turecký prezident sa odhodlal k zásadnému kroku
Na súde v Pezinku prebehol proces s Jurajom Cintulom.
Foto
VIDEO Atentátnik Cintula pred súdom: Muži zákona v plnom nasadení! Takto ho odvádzali po vynesení rozsudku