Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.05.2021 07:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Pravda o vzťahu Terezy a Milana po skončení šou: Slovenka sa ozvala pôvodnému ženíchovi

Vlani táto netradičná zoznamka Markíze príliš nevyšla, keďže spolu natrvalo neostal ani jeden pár. Teraz je však všetko inak a šou Svadba na prvý pohľad reálne zmenila život dvoch mladých ľudí.

Zmenila sa nejako dynamika vášho vzťahu po tom, čo sa skončila šou? Predsa len, predtým ste žili v bubline, prenasledovaní kamerami...

Tereza: Myslím, že sme boli od začiatku veľmi prirodzení a sami sebou. Aj tým, že sme sa poznali už pred obradom. Nemalo by význam niečo pred sebou hrať, snažiť sa nasilu tomu druhému zapáčiť. Bolo to medzi nami veľmi čisté a nemyslím, že by sme niečo hrali na kamery. Po pár dňoch sme navyše tie kamery ani nevnímali. A keď sa skončil experiment, myslím, že to je medzi nami čím ďalej, tým krajšie.

Milan: Presne tak. Ja musím za seba povedať, že zo začiatku boli kamery nezvyk, nevedel som, ako sa mám vyjadrovať, tváriť, no po jednom-dvoch dňoch to zo mňa spadlo a bol som sám sebou. A či už nás kamery brali alebo nie, snažili sme sa byť stále rovnakí.

Tereza: My sme takí nudní.

Áno, žiadna veľká telenovela z vás nebola.

Tereza: Ale keď idete na Maldivy, čo si tam budete robiť problémy? Podľa mňa každý normálny človek, aj keby mu ten partner bol nesympatický, tak si povie: Som v krásnej exotike, poďme si to užiť ako kamaráti.

Tereza, pomysleli ste si občas aj na toho vášho pôvodného ženícha, na Martina?

Tereza: Tým, že tam stál Milan, v tom momente to pre mňa bola uzavretá vec. Určite, že ma zaujímalo, koho mi pôvodne vybrali, šrotovalo mi to v hlave, bola tam silná zvedavosť. Potom som ho videla, povedala som si, že ok, je to sympaťák, ale život to chcel takto. Martinovi som cez sociálnu sieť napísala, že mu prajem všetko dobré a že verím, že naňho tiež niekde čaká láska, ale asi to takto malo byť. Vymenili sme si dve správy a to bolo všetko.

Milan, vám predchádzajúcu partnerku zobrala choroba, vážite si o to viac tento vzťah? Cítite, že osud sa vám to v Tereze snaží nejako vynahradiť?

Milan: Možno čiastočne... Bol som s ňou až do konca, s čistým štítom som mohol ísť ďalej. Ak by sa mi to stalo v dôchodkovom veku, tak neviem, či by som mal chuť s niekým ešte niečo nového zažiť. No teraz som vedel, že po nejakej dobe musím ísť životom ďalej. Mám za sebou životnú skúsenosť, vďaka ktorej som prišiel na to, aké hodnoty sú dôležité. Ale takúto stratu by som už nechcel prežiť znovu.

Pracujete ako stavebný akustik. Toto povolanie nie je bežnému človeku úplne známe. Čo presne robíte?

Milan: Mám na starosti priestorovú akustiku. Jednoducho povedané, v miestnosti by ste nemali počuť svoju ozvenu. Snažím sa spolu s architektom poskladať nejaké dizajnové prvky, drevené obklady, napríklad do kancelárií, kinosál či obradných siení, aby tam bolo príjemne, aby človek hovorené slovo alebo zvuky počul bez odrazu. Aj v uzavretých priestoroch by sa človek mal cítiť v tomto smere ako na lúke.

Stále spolu fungujete aj ako fitnestréner a jeho zverenkyňa? Pretože práve takto ste sa zoznámili...

Milan: Snažili sme sa o to, ale teraz som skôr manžel ako tréner.

Prečo?

Tereza: Lebo keď už s niekým žijete, je veľmi ťažké v takýchto veciach mať prirodzený rešpekt. Už viete, že si môžete trochu viac dovoliť, ten druhý vám to odpustí, lebo vás má rád. Na trénovanie je lepší cudzí človek, ktorému nemôžete povedať, že nie. Neznamená to ale, že Milana vo vzťahu nerešpektujem.

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Peter Derňár, Nový Čas víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Trpká rozlúčka so skupinovou fázou! Slováci schytali od Švédov výprask
Bývalý americký prezident Donald Trump.
Trump schytal kritiku za nové video: Slová, ktoré používal aj Hitler
Bombová hrozba v SVK nemocniciach
Nemocnice na Slovensku čelia bombovej hrozbe, varuje SIS
Ikona bratislavského Slovana Richard Kapuš s jeho polovičkou Andreou a jedným z troch vnukov.
Známymi tvárami sa to len tak hemžilo: Slovákom fandil aj bývalý minister!
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj hlási dobré správy z Charkovskej oblasti: No má to však háčik
Acapulco kedysi lákalo milióny turistov (ilustračné foto).
Kedysi raj pre turistov, teraz sa tam boja všetci: Hrozivé, čo tam objavili
Ilustračné foto
Novela zákona o ochrane prírody pôjde v skrátenom konaní: Poslanci prijali niektoré zmeny
Princezná z Walesu
Princezná Kate má naďalej stopku od lekárov: Neposlúchla a urobila toto!
Concept image for the Russian attack on Ukraine.
Ukrajina oslavuje: Armáda zničila niečo, za čo bude Putin škrípať zubami
Online prenos zo zápasu Švédsko - Slovensko.
ONLINE: Naladíme sa na štvrťfinále výhrou so Švédskom?
Jenne sa zasekla sánka počas zívania
Dievča si zívlo a... To, čo nasledovalo po tom, sa len tak nevidí! Ako je to vôbec možné?
Neďaleko Grazu zachytili tornádo.
Foto
Rakúskom sa prehnala extrémna búrka: Pri Grazi zaznamenali TORNÁDO!