Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.05.2021 16:00 | Prominenti | Nový Čas Víkend
FotoVideo

Slovenské celebrity ukázali najdôležitejšie ženy v ich živote: Čo nás naučili naše matky

„Mama je len jedna a tá moja je najlepšia na svete,“ hovorí herec Juraj Hrčka (40). S touto vetou súhlasia všetci jeho kolegovia, ktorých sme sa pri príležitosti zajtrajšieho krásneho sviatku Dňa matiek spýtali, aké sú najdôležitejšie ženy v ich živote a čo sa od nich naučili.

Juraj Hrčka (40) s mamou Silviou (65)

Otvoriť galériu
Juraj Hrčka s mamou Silviou.
Zdroj: gt, Stanka Topolská
Juraj o mame:
Keď som ako dieťa začínal s filmovaním, museli so mnou rodičia chodiť ako dozor. Vymysleli preto, že ma budú mať najlepšie pod dohľadom, ak budú hrať v komparze. Bolo to super, keď som ich videl v historických kostýmoch. Mama na mňa vždy pred ostrou a niekedy aj počas scény kričala, že na mňa dáva pozor. Občas, keď niečo treba pre nich vybaviť, ide so mnou celá rodina aj s vyčesaným psom, to mama vždy pekne zorganizuje. (smiech) Je veľmi starostlivá, stále niečo vymýšľa, sleduje trendy, je štýlová. Na chalupe má kopec vecí, druhý second hand a tiež má výtvarnícke nadanie. Keďže som skoro odišiel z domu do nitrianskeho divadla, naučil som sa od nej hádam všetko praktické - variť, prať, žehliť, skladať veci... Tiež ma naučila byť stále v pohode, aj keď riešim nejaké veci, aby som sa nestresoval, pretože ona sa sama vystresuje, tak nechce, aby sa stresovali aj ostatní. Inak je mamina priekopníčkou umeleckej fotky na mobil. Vždy sa mi ponúkne, že niečo odfotí, spraví aj 30 obrázkov a všetky sú rozmazané - krásne umelecké. (smiech) Želám si pre ňu pevné zdravie a nech je stále spokojná a šťastná. Mama je len jedna a tá moja je najlepšia na svete.

Mama o Jurajovi:
Juraj mi už od malička robil veľkú radosť, nakoľko sa veľmi dobre učil, bol samostatný,  pracovitý a vtipný. Od 8 rokov chodil do detskej rozhlasovej dramatickej družiny,  do dabingu  a mala som možnosť ho sprevádzať na filmovačkách, keďže bol  maloletý. Tam sme spolu zažili kopu zábavy, na čo mám krásne spomienky. Vyše 20 rokov chodíme s manželom na jeho všetky premiéry do divadiel. Robí mi to veľkú radosť, potešenie a som naňho hrdá, aj keď mimochodom s ním vtedy nie je reč, lebo vraj sa pred nikým tak nehanbí ako pred nami. Vďaka Jurajovi  poznám osobne veľa hercov a osobností z nášho kultúrneho života.  Juraj je dobrosrdečný a keď treba aj starostlivý syn, aj teda keď teda nemá veľa času, vždy sa naňho môžem spoľahnúť. Najväčšiu  zábavu a pohodu zažívame na oslavách a na Vianoce kedy sa naša rodina spolu stretáva, zvyčajne na našej chalupe.Tak ako je dochvíľny a zodpovedný v práci, na rodinné stretnutia naopak mešká. Doteraz som ho nenaučila, že polievka sa má jesť teplá. (smiech) Ešteže má vždy po ruke vtipnú výhovorku.

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas Víkend, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Cyklistické preteky Okolo Slovenska si vyžiadajú dopravné obmedzenia.
Vodiči pozor! Tomuto úseku sa vyhnite: Budú sa tu konať cyklistické preteky
Počet palestínskych obetí vojny v Pásme Gazy od 7. októbra prekročil 30.000.
Tragický postup Izraela: V Pásme si vyžiadal desiatky obetí a zranených
Foto
Golonka o spore so Šťastným: Vyhral som súd, doteraz sa neospravedlnil
V Indii platí výstraha: Teplo si už vyžiadalo viaceré obete!
Iránska držiteľka Nobelovej ceny za mier Narges Mohammadíová.
Laureátka Nobelovej ceny sa postaví pred súd: Obvinená je z propagandy?
(ilustračné foto).
Vírus vtáčej chrípky sa potvrdil v zaľudnenej metropole: Ako znížiť hroziace RIZIKO?
Pavol Regenda skóroval tri sekundy pred koncom prvej tretiny.
Foto
Francúzsko - Slovensko ONLINE: Sledujte zápas MS v hokeji
Foto
Známe tváre prišli podporiť Slovákov na MS: Dorazil exfarmár alebo syn futbalovej legendy
42-ročná Yaya DeCloud sa narodila 14. decembra 1981.
Foto
Vodca sekty unášal a znásilňoval ľudí: Neuveriteľné, čo po tom všetkom povedala jeho dcéra
V Ostrej Lúke sa konali veľkolepé oslavy: Uctili si Štúrovu životnú lásku!
Slovenský herec Štefan Kvietik.
Dojatý Štefan Kvietik počas oslavy 90-ky: Každý deň končí s PROSBOU, ktorú Slovensko potrebuje
(ilustračné foto).
Žena začala rodiť v lietadle: Konanie mladého lekára pripisujú ľudia k zázraku!